Activiteiten ClubActie

Grote clubactie

Zaterdag 15 september 2018 gaat de Grote Clubactie van start. De kinderen van de vereniging gaan op pad om voor hun club geld te verdienen. Hiermee kan de vereniging weer wat leuks voor haar leden doen. Met de opbrengst van 2017 hebben wij weer een aantal leuke activiteiten kunnen organiseren.

Samen met deze brief hebben de kinderen een verkoopboekje gekregen. Hiermee mogen de kinderen langs de deur gaan. De loten kosten € 3,00 per stuk. Alle instructies staan voorin het verkoopboekje.

Dit jaar werken we weer met automatische incasso. De mensen die een lot hebben gekocht krijgen het lotnummer via hun bankafschrift. Hierdoor hoeven de kinderen slechts eenmaal langs de deur en niet met geld over straat. We willen u dan ook echt verzoeken GEEN loten contant te verkopen!

In deze moderne tijd zou je ook gebruik kunnen maken van Facebook of WhatsApp en via deze weg familie en vrienden vragen een lot van je te kopen. Het zou mooi zijn als iedereen minimaal 5 loten verkoopt. Het zou geweldig zijn als de kinderen méér dan 5 loten verkopen. Maar ook als u als ouders één lot van uw kind koopt, stellen wij dit al zeer op prijs. Als vereniging willen we ook iets extra voor onze verkopers doen.

Voor iedereen die 10 of meer loten verkoopt ligt een mooie sleutelhanger klaar.

Voor 10 november moeten alle boekjes bij de trainer/trainster ingeleverd worden.

We hopen dat het dit jaar ook weer een geweldig succes zal worden en wensen iedereen veel plezier met de verkoop.