Activiteiten Grote Club Actie

Grote clubactie 2019

Binnenkort start de Grote Clubactie 2019 weer. Vanaf 14 september zal de verkoop weer starten. Ieder jaar zijn onze leden erg actief met verkopen, dus ook dit jaar hopen wij weer dat iedereen een leuk aantal loten verkoopt. Voor de leden die meer dan 10 loten verkopen, hebben wij weer iets leuks als bedankje. Wat? Dat horen jullie bij het uitdelen van de boekjes.

Grote clubactie 2018

Ook dit jaar hebben de leden van GV Martinus weer wekenlang lotjes verkocht voor de grote clubactie 2018! Van iedere lotje dat een lid verkoop houdt Martinus 80% over.

Ook dit jaar hebben onze leden het weer het fantastisch gedaan tijdens de grote clubactie 2018! Ze hebben 910 loten verkocht waaraan Martinus het waanzinnige bedrag van 2.127.10 overhoudt! Wij willen als vereniging al onze leden nogmaals bedanken voor het enthousiasme van de grote clubactie en uiteraard ook alle familieleden, kennis en buren die een lotje hebben gekocht!

Met dit geld zal de vereniging wat leuks doen voor de leden, denk hierbij aan het aanschaffen van nieuw materiaal, of een leuke afsluiter van het turnseizoen vlak voor de zomer!