Nieuws

Nieuws

EERSTE WEDSTRIJDWEEKEND SEIZOEN 2018-2019

In het eerste weekend van het nieuwe seizoen mochten 14 meisjes van Martinus al in actie komen. Met het idee dat ze pas net alles onder de knie hadden (of sommige dingen nog net niet) was daar toch al de eerste plaatsingswedstrijd.

Ondanks de zenuwen die daarbij kwamen kijken gaan wij als trainsters (en hopelijk ook de turnsters) voldaan naar huis. We hebben fantastische toestelpunten voorbij zien komen, onderdelen waar veel angsten zijn overwonnen en de nieuwe oefeningen zijn geturnd. Iedereen is ook weer op de hoogte van onderdelen waarop ze hard moeten trainen of onderdelen waar we juist aan moeilijkere dingen gaan werken. Voor deze meisjes is hun volgende wedstrijd pas in maart dus daar hebben we volop de tijd voor!

Als kers op dit mooie weekend mochten we 1 gouden en 2 bronzen medailles mee naar huis nemen. Eva nam het goud mee naar huis in de jeugd 2 5de divisie en Lexa nam het brons mee in de instap D1. Meiden ontzettend goed gedaan!

Op naar mooie dingen komend seizoen!!!

 

EHBO CURSUS

Op zaterdag 15 september hebben alle trainers deelgenomen aan de EHBO cursus sport van het Rode Kruis. Hierin werden alle mogelijke sportblessures toegelicht en hierbij besproken hoe te handelen. Iedereen heeft de cursus voldoende afgerond waardoor ze met een certificaat naar huis gaan. Nu staat iedereen weer met de juiste kennis in de turnzaal om de lessen voor uw kinderen nog veiliger te maken. Wij hopen uiteraard niet dat wij deze kennis moeten gaan gebruiken. Op naar een mooi turnseizoen.